Katar ne bo odprl domačega mundiala

Foto: Epa
Foto: Epa
Fifa je prekinila tradicijo na svetovnih nogometnih prvenstvih.
Oglej si celoten članek

SP v nogometu bo 21. novembra v Dohi odprla tekma Senegal - Nizozemska, je ponoči po petkovem žrebu naknadno sporočila Mednarodna nogometna zveza (Fifa), ki je preostalo tekmo te skupine Katar - Ekvador preložila na večerni termin. Sicer je veljalo, da reprezentanca gostiteljica odigra prvo tekmo mundiala.

Senegal in Nizozemska bosta odigrala prvo tekmo SP ob 13. uri po lokalnem času (10.00), uvodni dan mundiala v Katarju pa bodo na sporedu štiri tekme.

Prestopil mejo Škandal na ruski televiziji: "Vsi ste odvratna bitja!"

Poleg uvodne tekme skupine A bo ob 16. uri še prva tekma skupine B Anglija - Iran. Gostitelji Katarci bodo igrali ob 19. uri, je sporočila Fifa, zadnja tekma uvodnega dne pa bo ZDA ter dodatni predstavnik evropskih kvalifikacij ob 22. uri.

Po poročanju Fife naj bi otvoritvena slovesnost mundiala potekala na stadionu Al-Bajt pred tekmo gostitelja.

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:23 2. April 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.