Katastrofalna novica iz Phoenixa

Foto: Epa
Foto: Epa
Eden najboljših košarkarjev na svetu je, kot kaže, že končal redni del tekoče NBA sezone.
Oglej si celoten članek

Prvi zvezdnik Phoenix Suns Chris Paul je očitno zaključil nastope v rednem delu košarkarske lige NBA. Zaradi zloma palca na roki so mu zdravniki pripisali dve meseca mirovanja, kar pomeni, da se bo vodilni ekipi prvenstva pridružil sredi aprila, ko se bo začela končnica.

Šestintridesetletni Paul se je poškodoval v sredo na tekmi s Houston Rockets. Kljub temu se je v Clevelandu udeležil vikenda vseh zvezd.

"Vedno hočem igrati. A zdaj pravijo zdravniki, da moram vendarle počivati. Takoj ko bom spet zdrav, se bom vrnil," je dejal Paul, ki ima v tej sezoni na 58 tekmah povprečje 14,9 točke, 10,7 podaje in 4,5 skoka.

Foto: Profimedia chris paul phoenix suns

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:02 21. Februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.