Katastrofalna vest iz Meribela: namesto na progo v bolnišnico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Za mlado obetavno smučarko se je prvenstvo končalo, še preden se je začelo.
Oglej si celoten članek

Mladi smučarski zvezdi Lari Colturi njen krstni nastop na svetovnih prvenstvih ne bo ostal v najlepšem spominu.

Šestnajstletnica je med ogrevanjem pred uvodnim smukaškim treningom, na katerem je zablestela Ilka Štuhec, strgala sprednjo križno vez v desnem kolenu, kar pomeni tako konec prvenstva kot tudi sezone.

Konec sezone Nova huda poškodba slovenske smučarke

Petkratno dobitnico točk svetovnega pokala, ki velja za eno najobetavnejših smučark na svetu, so s prizorišča v Meribelu odpeljali v bolnišnico, kjer jo čaka operacija, je sporočila Albanska smučarska zveza (ASF).

Lara Colturi je hči nekdanje olimpijske prvakinje v superveleslalomu iz Salt Lake Cityja (2002) Daniele Ceccarelli in smučarskega trenerja Alessandra Colturija. Čeprav se je rodila v Torinu, nastopa pod albansko zastavo, prestop pa je bil posledica nezadovoljstva nad pogoji dela v italijanski reprezentanci.

Dokaz veličine Kar je Shiffrinova izjavila o Mazejevi, močno odmeva

Colturijeva je na prvenstvo v Meribelu pripotovala na krilih dobre forme, ki jo je kazala na nedavnem mladinskem SP v St. Antonu, kjer je osvojila zlato v superveleslalomu, bron v veleslalomu in četrto mesto v smuku.

Foto: Profimedia

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.