Katera vam je najbolj všeč v toaleti?

Foto: Žurnal24 Jelena Dementjeva Foto: Žurnal24 Vera Zvonarjova in Kim Clijsters Foto: Žurnal24 Caroline Wozniacki, Vera Zvonarjova, Kim Clijsters, Samantha Stosur, Francesca S Foto: Žurnal24 Francesca Schiavone Foto: Žurnal24 Caroline Wozniacki Foto: Žurnal24 Vera Zvonarjova Foto: Žurnal24 Caroline Wozniacki, Vera Zvonarjova, Kim Clijsters, Samantha Stosur, Francesca S Foto: Žurnal24 Janković, Zvonarjova in Stosur Foto: Žurnal24 Schiavone, Clijsters, Zvonarjova in Wozniacki Foto: Žurnal24 Schiavone, Clijsters, Zvonarjova in Wozniacki Foto: Žurnal24 Vera Zvonarjova Foto: Žurnal24 Schiavone in Wozniacki Foto: Žurnal24 Samantha stosur Foto: Žurnal24 Kim Clijsters Foto: Žurnal24 Wozniacki, Zvonarjova in Clijsters Foto: Žurnal24 Caroline Woznaicki
V Dohi se bo v torek začel WTA turnir, na katerem bodo sodelovale najboljše tenisačice vsega sveta. V nedeljo so zablestele v večernih oblekah. Katera pa je vam najbolj prikupna v toaleti?
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.