Katero bi radi videli v ringu?

Foto: Žurnal24 Katera ritka se bo tokrat zibala po WFC ringu? (Foto: Boštjan Tacol) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 (Foto: Boštjan Tacol) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Pred vami je galerija, v kateri boste pobliže spoznali pet kandidatk za vlogo ring dekleta na WFC 12: "Proteini.si Showtime". Katero bi vi radi videli v ringu 19. decembra? Glasujte za svojo favoritinjo.
Oglej si celoten članek

Ring dekleta so obvezen dodatek k vsakemu pravemu borilnemu spektaklu in tako je tudi na WFC. V ringu najboljše slovenske borilne organizacije smo do sedaj videli že kar nekaj slovenskih lepotičk. Nazadnje sta temperaturo dvigovali Playboyeva zajčica Katja Matko in Eva Jerič. Pred prihodnjim borilnim spektaklom WFC 12: "Proteini.si Showtime" pa lahko tudi vi podate svoje mnenje in med petimi kandidatkami, ki so bile izbrane na predizboru, najdete svojo favoritinjo in glasujete zanjo. Morda se bo ravno "vaše“ ring dekle 19. decembra sprehajalo po ringu v ljubljanski hali Tivoli.

ZA SVOJO FAVORITKO LAHKO GLASUJETE TUKAJ!

Prva kandidatka
Ime in priimek: Maša Peterlin
Datum rojstva: 15. 1. 1993
Višina: 180 cm
Zakaj si se prijavila na izbor za WFC ring dekle? Rada imam borilne športe in sem tako že nekaj časa imela željo, da se preizkusim v tej vlogi.
Bi pozirala za Playboy? Ne. Morda, če ne bi pozirala povsem gola.

Druga kandidatka
Ime in priimek: Katarina Odar
Datum rojstva: 27. 4. 1992
Višina: 175 cm
Zakaj si se prijavila na izbor za WFC ring dekle? Sama treniram kickboks in sem si že od nekdaj želela videti, kako je še na drugi strani ringa.
Bi pozirala za Playboy? Morda v spodnjem perilu.

Tretja kandidatka
Ime in priimek: Katja Serec
Datum rojstva: 17. 5. 1983
Višina: 173 cm
Zakaj si se prijavila na izbor za WFC ring dekle? Delo ring dekleta se mi je vedno zdelo zanimivo in sem se v tem že nekaj časa želela preizkusiti.
Bi pozirala za Playboy? Bi, vendar ne bi pokazala vsega.

Četrta kandidatka
Ime in priimek:
Janja Mesec
Datum rojstva: 9. 6. 1987
Višina: 173 cm
Zakaj si se prijavila na izbor za WFC ring dekle? Zaradi izkušnje, ker še nisem počela nič podobnega.
Bi pozirala za Playboy? Ne.

Peta kandidatka
Ime in priimek: Tina Hercog
Datum rojstva: 9. 4. 1990
Višina: 174 cm
Zakaj si se prijavila na izbor za WFC ring dekle? Zaradi nove izkušnje.
Bi pozirala za Playboy? Verjetno bi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.