Kauzer in Savšek odlično zaključila sezono

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na zaključku svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah v Tacnu so gledalci videli dve slovenski zmagi.
Oglej si celoten članek

Slovenski kajakaš Peter Kauzer, ki je na letošnjih olimpijskih igrah v Riu de Janeiru osvojil srebrno kolajno v slalomu na divjih vodah, je bil danes najhitrejši tudi na zaključku svetovnega pokala v Tacnu. Drugo mesto med kajakaši je danes osvojil Britanec Bradley Forbes-Cryans, tretji je bil Japonec Kazuya Adachi.

V kajakaškem finalu sta nastopila še dva Slovenca, Martin Albreht je bil peti, Janoš Peterlin pa šesti. Slovenec Jure Meglič, ki vesla za Azerbajdžan, je bil sedmi.

Uspeh tudi pri kanuistih

Slovenski kanuist Benjamin Savšek je prav tako zmagal na zadnji tekmi svetovnega pokala v Tacnu. Drugo mesto je osvojil Slovak Aleksander Slafkovsky, tretji je bil Američan Casey Eichfeld. V finalu sta nastopila še dva Slovenca, Blaž Cof je bil deveti, Jure Lenarčič pa deseti.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.