Kauzer napovedal boj za kolajne

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Kajakaš Peter Kauzer je v polfinalu slaloma na divjih vodah dosegel četrti čas in si zagotovil nastop v finalu, v katerem bo napadal prvo olimpijsko odličje.
Oglej si celoten članek

Kauzer je dobro opravil že s pofinalno vožnjo in čeprav ob prihodu v cilj ni bil povsem zadovoljen, dosegel četrti čas generalke pred večernim finalom. V polfinalu je bil najhitrejši Slovak Jakub Grigar.

Za nastop med najboljšo deseterico se je potegoval tudi Jure Meglič, ki sicer nastopa za Azerbajdžan. Meglič je ena vrata izpustil in imel še en dotik, kar je zadostovalo le za 14. polfinalni dosežek.

Kauzer je že pred začetkom olimpijskih iger veljal za enega največjih slovenskih adutov. Pred osmimi leti je v Pekingu osvojil 13. mesto, štiri leta kasneje v Londonu pa je bil šesti, čeprav je postavil najhitrejši čas polfinalne vožnje. 

Finale se prične ob 20.15 po slovenskem času.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.