Kavčič brez možnosti proti Querreyju

Foto: Žurnal24 null
Čeprav je Blaž Kavčič med stoterico anjboljših tenisačev na svetu, pa bo moral za zmage nad občutno višje uvrščenimi še trdo garati. Minulo noč je izgubil dvoboj drugega kola turnirja v Houstonu.
Oglej si celoten članek

Najvišjeuvrščeni slovenski teniški igralec Blaž Kavčič v drugem kolu turnirja v Houstonu z nagradnim skladom 442.500 dolarjev namreč ni bil kos Američanu Samu Querreyju. Skoraj dva metra visoki desničar iz Las Vegasa, ki je znan po svojem močnem začetnem udarcu, ga je odpravil s 6:2 in 6:1.

Navkljub porazu bo 23-letni Ljubljančan zadovoljen zapustil ZDA, saj je v prvem kolu premagal 79. igralca na svetu Denisa Istomina iz Uzbekistana, s čimer si je zagotovil 20 točk ATP, ki ga bodo na novi računalniški lestvici utrdile med prvih sto igralcev na svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.