Kavčič dobil prvi niz, to pa je tudi vse

Foto: EPA blaž kavčič Foto: EPA mihail južni Foto: EPA blaž kavčič Foto: EPA mihail južni Foto: EPA blaž kavčič Foto: EPA mihail južni Foto: EPA blaž kavčič
Slovenski teniški igralec Blaž Kavčič je hitro končal nastope na močnem turnirju ATP v Dubaju z nagradnim skladom 1.785.500 dolarjev. Kavčič se je v prvem krogu pomeril z osmim nosilcem, Rusom Mihailom Južnijem in po dobljenem prvem nizu s 6:1 naslednja dva izgubil z 1:6 in 3:6.
Oglej si celoten članek

Potem ko sta bila uvodna niza povsem na strani enega oziroma drugega igralca, je kazalo, da bo tretji spet potekal po notah ruskega tenisača. Ta je povedel z 2:0, nato pa je Kavčič napravil brejk in se vrnil v igro. Naslednjo igro na svoj servis je odigral brez napak in izenačil na 2:2. A zatem je Južni spet prevzel pobudo, odvzel servis Slovencu in niz brez posebnih težav odločil v svojo korist. Južni se bo v drugem krogu pomeril z Nemcem Danielom Brandsom.

ATP 500, Dubaj, 1. kolo (1.785.500 dolarjev):

Mihail Južni (Rus/8) : Blaž Kavčič (Slo) 1:6, 6:1, 6:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.