Kavčič izgubil proti 254. igralcu

Foto: www.alesfevzer.com Kavčič ne trdi, da je z žrebom zadovoljen. (Foto: www.ales-fevzer.com)
Blaž Kavčič svoje mesto v prvi stoterici lestvice ATP ne brani najbolje, saj je na challengerju v Braziliji izpadel že v drugem kolu in to proti šele 254. igralcu na svetu.
Oglej si celoten članek

Najboljši slovenski teniški igralec Blaž Kavčič je izgubil v drugem kolu challenger turnirja v brazilskem Blumenauu z nagradnim skladom 35.000 ameriških dolarjev. Za Kavčiča, 97. z jakostne lestvice ATP in drugega nosilca tega turnirja, je bil gladko s 6:1 in 6:0 usoden 254. igralec sveta Španec Guillermo Alcaide-Justell. Kavčič in Alcaide-Justell sta se v karieri že pomerila in sicer leta 2007 na turnirju futures, kjer je bil prav tako v dveh nizih boljši Španec. Na turnirju v Braziliji je nastopal tudi Aljaž Bedene, ki je prav tako v drugem kolu izgubil proti šestopostavljenemu Brazilcu Juliu Silvi. Slednji je bil boljši s 7:6 in 6:4.

Challenger, Blumenau, 2. kolo:

Guillermo Alcaide-Justell (Špa) : Blaž Kavčič (Slo/2) 6:1, 6:0
Julio Silva (Bra/6) : Aljaž Bedene (Slo) 7:6 (2), 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.