Kavčič izpustil zmenek z Nadalom

Foto: Reuters Kavčič je ekspresno klonil. (Foto: Reuters)
Slovenski teniški igralec Blaž Kavčič je nastop na pripravljalnem turnirju za Wimbledon v londonskem Queensu končal že v prvem krogu. Premagal ga je Brazilec Marcos Daniel s 6:1, 6:4.
Oglej si celoten članek

Kavčič je imel priložnost, da bi se v drugem krogu turnirja v Queensu z nagradnim skladom 713 tisoč evrov pomeril z zmagovalcem pariškega grand slama Rafaelom Nadalom. Španec, prvi nosilec, je bil v prvem krogu prost, a se bo zdaj v drugem pomeril z Brazilcem. Ta je za zmago nad Kavčičem potreboval le dobro uro, dvoboj bližnjih sosedov na lestvici ATP (Slovenec je po novem 120., Brazilec pa 112.) pa je prepričljivo dobil Daniel.

Slovenija tako v Queensu nima več predstavnikov, saj je Grega Žemlja – s 111. mestom je trenutno najboljši slovenski igralec lestvice ATP – izgubil v drugem krogu kvalifikacij proti Danielu Coxu.

Queens, 1. kolo:

Marcos Daniel (BRA) : Blaž Kavčič (SLO) 6:1, 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.