Kavčič končal v Beogradu

Foto: Žurnal24 null
Najboljši slovenski teniški igralec Blaž Kavčič je bil neuspešen v 1. krogu ATP turnirja v Beogradu. Po uri in pol ga je s 6:3 in 6:2 premagal Rus Igor Andrejev.
Oglej si celoten članek

Blaž Kavčič se je na teniškem turnirju v Beogradu z nagradnim skladom 424 tisoč evrov poslovil že v prvem krogu. S 6:3 in 6:2 je bil boljši Rus Igor Andrejev. Kavčič je na najnovejši lestvici ATP uvrščen na 101. mesto, Andrejev pa je 51 mest boljši.

Neuspešen je bil tudi Grega Žemlja, ki se ni prebil na glavni turnir ATP v Münchnu z nagradnim skladom 450 tisoč evrov. Za drugega najboljšega Slovenca na lestvici ATP (140. mesto) je bil v drugem krogu kvalifikacij turnirja v bavarski prestolnici usoden Nemec Christopher Kas, ki je zmagal s 6:4, 1:6 in 6:4.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.