Kavčič na Kitajsko

Foto: Anže Petkovšek Tomaž Kavčič velja za favorita za selektorski položaj.
Foto: Anže Petkovšek Tomaž Kavčič velja za favorita za selektorski položaj.
Dolgoletni selektor reprezentance do 21 let Tomaž Kavčič je podpisal 18-mesečno pogodbo s kitajskim drugoligašem Qingdao Jonoon FC, ki se bori za povratek v kitajski Super League.
Oglej si celoten članek

“Praktično čez noč se mi je ponudila priložnost za treniranje na Kitajskem. Odločitev ni bila lahka. Nogometni zvezi Slovenije, predsedniku Aleksandru Čeferinu, vsem zaposlenim, svojim sodelavcem v strokovnem vodstvu in igralcem se zahvaljujem za izjemno sodelovanje, ki je trajalo kar šest let, ter za podporo, ki sem jo imel za nemoteno delo,” je ob slovesu z mesta selektorja reprezentance do 21 let dejal Tomaž Kavčič, ki se seli h kitajskemu drugoligašu.

V času, ki ga je Kavčič preživel z službi na Nogometni zvezi Slovenije, je bil tudi član strokovnega vodstva A reprezentance na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki 2010. Mlado reprezentanco je sicer vodil na 42 tekmah. "Nogometna zveza Slovenije se Tomažu Kavčiču zahvaljuje za odlično, strokovno, pošteno in predano delo z mlado izbrano vrsto ter mu želi veliko uspeha na njegovi nadaljnji trenerski poti," so po sporazumni prekinitvi sodelovanja sporočili z NZS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.