Kavčič po predaji Tajvanca v finale Bangkoka

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski teniški igralec Blaž Kavčič se je uvrstil v finale turnirja serije challenger z nagradnim skladom 50.000 ameriških dolarjev v tajskem Bangkoku.
Oglej si celoten članek

Blaž Kavčič, ki je prvi nosilec turnirja, je v polfinalu po predaji dvoboja premagal Tajvanca Jimmyja Wanga s 7:6 (4), 5:2.

Ljubljančan se bo v finalu meril z Južnokorejcem Suk-Young Jeongom, ki je bil v polfinalu boljši od drugega nosilca Avstralca Matthewa Ebdena, ki je dvoboj predal v tretjem nizu pri izidu 7:6 (7), 3:6, 5:4 za južnokorejskega tekmovalca.

Kavčič je po spodletelih kvalifikacijah na turnirju za grand slam v New Yorku, ko se ni uvrstil v glavni del zadnjega velikega turnirja v sezoni, odletel v Bangkok, kjer pa je bil veliko uspešnejši.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.