Kavčič (pre)hitro končal v São Paulu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Jeremy Chardy je v prvem kolu turnirja serije ATP v São Paulu gladko z 2:0 v nizih izločil Blaža Kavčiča.
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralec Blaž Kavčič je hitro končal nastope na turnirju ATP v São Paulu z nagradnim skladom 475.300 dolarjev. Že v uvodnem kolu je moral Kavčič priznati premoč Francozu Jeremyju Chardyju, ki je po uri in 20 minutah slavil s 6:4 in 6:4.

Chardy, 63. na lestvici ATP, se je tako na drugi medsebojni tekmi oddolžil Kavčiču, ta je trenutno 110. igralec sveta, za poraz v Chennaiju lani. V prvem nizu je zgodaj dobil igro na začetni udarec Kavčiča, kar se je izkazalo za odločilno, niz se je končal s 6:4. V drugem nizu je Francoz takoj spet napravil break in to prednost znova zadržal do konca niza.

Sao Paulo, ATP, prvo kolo:

Jeremy Chardy (Fra) : Blaž Kavčič (Slo) 6:4, 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.