Kavčič v drugem kolu z Gasquetem

Foto: Nik Rovan Kavčič se bo v drugem kolu turnirja, na katerem igra tudi Rafael Nadal, pomeril
Potem ko je Blaž Kavčič v ponedeljek v prvem kolu ATP-turnirja v Barceloni ugnal Nemca Tobiasa Kamkeja (6:2, 6:3), je v torek dobil svojega nasprotnika v drugem kolu. To bo Richard Gasquet.
Oglej si celoten članek

Devetopostavljeni Francoz je v prvem kolu ugnal Argentinca Juana Ignacia Chelo z 2:6, 7:6 (2) in 6:4.

Murray odpovedal
Škotski tenisač Andy Murray zaradi poškodbe komolca ne bo nastopil na teniškem turnirju v Barceloni. Četrti igralec sveta se je poškodoval na turnirju v Monte Carlu, na treningu pred dvobojem 1. kroga v katalonski prestolnici proti Špancu Juanu Carlosu Ferreru pa se je Škot odločil, da ne bo igral. "Po posvetu z zdravnikom sem se odločil, da ne nastopim na turnirju. Vzel si bom štiri ali pet dni počitka in pričakujem, da začnem z novimi treningi v začetku prihodnjega tedna," je dejal 23-letni teniški igralec.

Zaradi želodčnega virusa pa ne bo nastopil tudi sedmi nosilec turnirja Čeh Tomaš Berdych.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.