Kavčič za nagrado s prvim nosilcem

Foto: EPA
Foto: EPA
S turnirjema v Casablanci in Houstonu se je uradno začela peščena sezona, ki že tradicionalno svoj vrhunec doseže na pariškem pesku Roland Garrosa. V Maroku nastopajo tudi trije slovenski predstavniki. Preboj v drugo kolo in zmenek s prvim nosilcem turnirja Stanislasom Wawrinko si je že priigral Blaž Kavčič.
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralec Blaž Kavčič je uspešno začel turnir ATP v maroški Casablanci z nagradnim skladom 420.000 evrov. V prvem krogu je po uri in pol premagal domačina Mehdija Ziadija s 6:2 in 6:4.

Kavčič se bo v drugem krogu pomeril s prvim nosilcem Švicarjem Stanislasom Wawrinko, ki je bil v uvodnem krogu prost. V Maroku nastopa tudi preostala slovenska člana najboljše stoterice lestvice ATP. Osmi nosilec Grega Žemlja se bo pomeril z Nemcem Matthiasom Bachingerjem, Aljaž Bedene pa čaka na tekmeca iz kvalifikacij.

ATP 250, Casablanca, 1. kolo:

Blaž Kavčič (Slo) : Mehdi Ziadi (Mar) 6:2, 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.