Kavčič za nagrado s prvim nosilcem

Foto: EPA
Foto: EPA
Najboljši slovenski tenisač Grega Žemlja je obstal v prvem krogu kvalifikacij OP Avstralije. Uspešnejši je bil Blaž Kavčič.
Oglej si celoten članek

Grega Žemlja, 152. igralec sveta in najvišje uvrščeni slovenski tenisač, je v prvem krogu kvalifikacijskega turnirja za nastop na uvodnem grand slamu sezone v Melbournu izgubil proti Američanu Bjornu Fratangelu s 4:6, 6:7(3).

Blaž Kavčič, ki se je po finalnem nastopu v Bangkoku zavihtel na 192. mesto računalniške lestvice, je v prvem progu izločil Italijana Mattea Donatija, ki je predal pri izidu 6:2, 3:3 v korist slovenskega tenisača.

Kavčiča v drugem krogu čaka češki veteran Radek Štepanek, ki je tudi prvi nosilec kvalifikacij. Osemintridesetletnik je nekdanji osmi igralec sveta, v svoji karieri pa je osvojil pet ATP turnirjev.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.