Kavčič zaključil z nastopi v Barceloni

Foto: EPA
Foto: EPA
Po Gregi Žemlji in Aljažu Bedenetu, ki sta klonila v prvem krogu, se je v drugem krogu turnirja v Barceloni poslovil še tretji slovenski predstavnik Blaž Kavčič. Ljubljančan je v dveh nizih klonil proti 15. nosilcu turnirja Špancu Marcelu Granollersu (3:6, 1:6).
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralec Blaž Kavčič se ni prebil v tretji krog turnirja ATP v Barceloni z nagradnim skladom 1,7 milijona evrov. V današnjem dvoboju drugega kroga ga je po uri in štirih minutah premagal Španec Marcel Granollers s 6:3 in 6:1.

Kavčič, trenutno 84. igralec na mednarodni jakostni lestvici ATP, je v prvem krogu turnirja v katalonski prestolnici ugnal Kolumbijca Alejandra Fallo s 6:3 in 6:0.

ATP 500, Barcelona, 2. krog:

Marcel Granoller (Špa/15) : Blaž Kavčič (Slo) 6:3, 6:1

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.