Kavtičnik po dolgih mesecih spet v svojem elementu

Foto: EPA vid kavtičnik sp 2015
Slovenski reprezentant Vid Kavtičnik se je po sedmih mesecih vrnil na rokometna igrišča.
Oglej si celoten članek

Vid Kavtičnik se je poškodoval na tekmi za tretje mesto na evropskem prvenstvu v rokometu. Izkušeni član slovenske reprezentance, ki se je okitila z bronom, se je po dolgotrajni rehabilitaciji vrnil na igrišča.

"Po skoraj sedmih dolgih mesecih sem odigral prvo tekmo in se vrnil na pravo pot. Rad bi se zahvalil družini, še posebej ženi, ki me je podpirala s pozitivnimi mislimi in energijo. Prav tako bi se rad zahvalil vsem, ki so mi stali ob strani v času rehabilitacije," je sporočil 33-letni rokometaš.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.