Kavtičnik o reprezentanci: brez večjih ovir

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Desni zunanji in desno krilo francoskega Montpellierja Vid Kavtičnik ni več daleč od vrnitve v slovensko rokometno izbrano vrsto. "Med drugim mi je nekdanji soigralec Igor Anić dejal, da je med prenosom tekme Slovenija – Madžarska nemški komentator omenil, da bom v prihodnje igral za Katar."
Oglej si celoten članek

"S selektorjem se bova slišala in pogovorila, nekatere zadeve želim razčistiti, ampak mislim, da večjih ovir ne bi smelo biti. Sploh pa moram biti najprej povabljen v reprezentanco," je dejal Vid Kavtičnik, za zdaj še nekdanji, kmalu pa verjetno spet aktualni rokometni reprezentant, ki je pozorno spremljal nedavno minulo evropsko prvenstvo in prek socialnih omrežij redno spodbujal Slovence.

"Ogledal sem si tekme z Madžarsko, Hrvaško in Francijo in lahko rečem, da so fantje prijetno presenetili. Bili so zelo borbeni, igra je bila zelo tekoča, v igro so bili vključeni vsi, tudi krila … Slovenija je bila ena redkih reprezentanc, ki je vedela, kaj želi in po kaj je prišla v Srbijo. Enakovredno se je kosala z vsemi tekmeci, na koncu pa je bila žal za las prekratka v boju za peto mesto," je v intervjuju za Ekipo četo Borisa Deniča pohvalil Velenjčan in se le nasmehnil vsem govoricam o morebitnem igranju za drugo državo.

"Razlika med pridobitvijo francoskega državljanstva in igranjem za francosko reprezentanco je ogromna. Pojavljajo se številne govorice, med drugim mi je nekdanji soigralec Igor Anić dejal, da je med prenosom tekme Slovenija – Madžarska nemški komentator omenil, da bom v prihodnje igral za Katar. Morda bodo že naslednji teden ugotovili, da bom španski reprezentant. Mediji so pač takšni, da obračajo besede. Če nekdo odpove sodelovanje v reprezentančni akciji, to še ne pomeni, da bo igral za drugo reprezentanco," je pojasnil Kavtičnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.