Kazen za Levski

Foto: Levski/Sportsimages.bg
Foto: Levski/Sportsimages.bg
Košarkarji Levskega bodo prihodnji dve tekmi lige ABA igrali pred praznimi tribunami.
Oglej si celoten članek

Navijači bolgarske ekipe so minuli konec tedna v Sofiji na tekmi proti Partizanu povzročili nemire in vsesplošen pretep, tekma je bila za več časa tudi prekinjena. Poleg praznih tribun bo moral Levski plačati tudi denarno kazen v višini 5500 evrov. Vodstvo lige ABA je odločilo, da bo Levski igral pred praznimi tribunami na tekmi 13. kola, ko k njemu prihaja Cibona, in tekmo 14. kola, ko se bo srečal s Crveno zvezdo.

Na omenjeni tekmi 15. novembra v Sofiji, kjer so izbruhnili nemiri, je liga ABA med drugim kaznovala slabo organizacijo tekme, metanje predmetov s tribun in nešportno obnašanje gledalcev. V pretep so bili vpleteni tudi nekateri košarkarji ekipe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.