Kazen za Mancinija in Sarrija

Foto: EPA
Foto: EPA
Disciplinska komisija Serie A je kaznovala Roberta Mancinija in Maurizia Sarrija, ki sta se zapletla v verbalni obračun na četrtfinalni tekmi italijanskega pokala.
Oglej si celoten članek

Torkova četrtfinalna tekma italijanskega pokala med Napolijem in Interjem, z 2:0 je v gosteh zmagal Inter, za katerega brani slovenski vratar Samir Handanović, je dobila svoj epilog tudi glede spora med trenerjema Mauriziem Sarrijem in Robertom Mancinijem.

Disciplinska komisija italijanske Serie A je izrekla kazni za incident, v katerega sta bila v sodnikovem podaljšku vpletena Sarri, trener Napolija in Mancini, ki vodi Inter.

"Krajšo" je potegnil Sarri, ki je Mancinija zmerjal z gejem, zato bo moral plačati 20 tisoč evrov kazni, hkrati pa svoje ekipe ne bo smel voditi na naslednjih dneh tekmah italijanskega pokala.

Ker je Napoli izpadel, tudi po zaslugi odličnih obramb Handanovića, bo kazen prepovedi vodenja ekipe na dveh tekmah za Sarrija veljala šele v prihodnji sezoni. S petimi tisoči evri je bil kaznovan tudi Mancini, ker se je nedostojno vedel do četrtega sodnika.

Inter bo v polfinalu pokala Italije igral z Juventusom, ki je v sredo v Rimu z 1:0 premagal Lazio. Drugi polfinalni par bo med Milanom in Alessandrio.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.