Kazen za pomočnika Chelseaja

Foto: Epa jose mourinho
Provokacije niso ostale neopažene.
Oglej si celoten članek

Angleška nogometna zveza (FA) je s plačilom 6000 funtov kaznovala Marca Iannija, pomočnika trenerja Maurizia Sarrija pri Chelseaju.

Italijan si je kazen prislužil, ker je po izenačujočem golu svojega kluba na derbiju proti Manchester Unitedu provociral tekmečevega trenerja Joseja Mourinha oziroma celotno rezervno klop gostov.

Ianni je 20. oktobra po golu v 96. minuti pritekel pred Mourinha in njegove varovance ter se veselil pred njimi. To je Portugalca razjezilo, tako da je malo manjkalo, da v predoru pred garderobami ni prišlo do resnega incidenta.

Po tekmi sta se tako Ianni kot Sarri Mourinhu opravičila. FA je še sporočila, da je Ianni v zaslišanju dejanje priznal in ga obžaluje. Mourinho in oba kluba so zaradi dogodkov v tunelu prejeli le opomin pred kaznijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.