Kazen za ukrajinsko reprezentanco

Foto: EPA
Foto: EPA
Navijači iz Ukrajine so eni največjih rasistov. Vsaj tako bi se sklepalo po kaznih Evropske nogometne zveze, ki po večkratnih ponavljanjih neprimernega obnašanja za ukrajinski nogomet nima milosti.
Oglej si celoten članek

Potem ko je Evropska nogeometna zveza (Uefa) z dvema tekmama igranja pred praznimi tribunami kaznovala kijevski Dinamo, bo eno tekmo brez navijačev morala igrati tudi ukrajinska reprezentanca. Zaradi fašističnih navijaških vzklikov in uporabo laserja na tekmi proti Španiji bo morala ukrajinska zveza plačati še 97.000 evrov.

Stadion, zaenkrat se še ne ve, ali bo to objekt v Lvovu, na katerem je pred kratkim neuspešno gostovala slovenska reprezentanca, ali v Kijevu, bo sameval 5. septembra 2016, ko bodo Ukrajinci igrali prvo tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo v Rusiji, gostili bodo Islandijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.