Kazen zaradi izgredov v Mariboru

Foto: Profimedia Spartak Moskva navijači Ljudski vrt
Pri Evropski nogometni zvezi so izrekli kazen zaradi dogodkov pred in med tekmo v Ljudskem vrtu.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Spartak iz Moskve bo na naslednjem gostovanju v ligi prvakov 1. novembra v španski Sevilli igral brez podpore svojih navijačev. Po izgredih ruskih huliganov 13. septembra v uvodnem krogu v Mariboru je Uefa Andaluzijcem prepovedala prodajo vstopnic za gostujoče navijače, je sporočila Evropska nogometna zveza.

Maribor Po tekmi tišina v garderobi

Navijači Spartaka, ki so poskrbeli tudi za nerede v štajerski prestolnici, so v Ljudskem vrtu z baklo za več minut prekinili srečanje. Na srečo Spartaka klub ni prejel nobene kazni, kar zadeva domače tekme in v torek bo v 2. krogu tekmovanja v ruski prestolnici brez omejitev lahko gostil Liverpool.

zasluženo Vijoličasti zatresli mrežo in vratnico

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.