Kazen zaradi napada na košarkarja Olimpije

Foto: Profimedia Ryan Boatright
Disciplinski sodnik je izrekel kazen za Mornar.
Oglej si celoten članek

Disciplinski sodnik košarkarske lige Aba je z zaprtjem tribun in denarno kaznijo sankcioniral črnogorsko moštvo Mornar zaradi dogodkov na tekmi s Cedevito Olimpijo preteklo soboto v Baru, ko je navijač napadel Olimpijinega igralca Ryana Boatrighta.

Disciplinski sodnik lige Saša Pavličić-Bekić je zaradi navijaškega izpada Mornarju naložil kazen ene tekme igranja pred praznimi tribunami in dodatne tekme pred prazno navijaško tribuno v dvorani Topolica. Črnogorski klub bo moral plačati še 20.000 evrov kazni, je sporočila liga Aba.

Incident se je zgodil v zadnjih sekundah tekme, ko je po doseženem košu Boatrighta eden izmed domačih navijačev pritekel na igrišče in poskušal obračunati z igralcem ljubljanskega kluba. Zaradi incidenta je sledila večminutna prekinitev tekme, sodniki pa so pred zaključkom odredili izpraznitev navijaške tribune.

Video Škandal v Ligi ABA! Igralca Cedevite Olimpije med tekmo napadel navijač!

Mornar bo zaradi kazni moral naslednjo domačo tekmo proti Zadru v nedeljo, 17. novembra, odigrati pred praznimi tribunami. Izjema bo VIP tribuna, kjer bo dovoljenih največ 100 gledalcev.

Konec meseca bo Mornar na Črnogorskem derbiju z Budućnostjo zaradi kazni igral še pred prazno navijaško tribuno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.