Kdo bo MVP? Šefi ekip Dončića postavili na ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Športni direktorji NBA moštev so sodelovali v vsakoletni anketi in podali svoje mnenje o nekaterih vprašanjih.
Oglej si celoten članek

Po mnenju generalnih menedžerjev, kot v NBA pravijo športnim direktorjem, bo naziv najkoristnejšega igralca rednega dela osvojil Luka Dončić.

47 odstokov vprašanih Ljubljančanu pripisuje največ možnosti, da postane MVP. Sledijo mu Giannis Antetokounmpo (34 %), Joel Embiid (14 %) in Stephen Curry (3 %).

Nova sezona rednega dela lige NBA se bo začela 18. oktobra.

Resnica boli Evropejci zavzeli trdo stališče, Dončića podprl še en zvezdnik

Največji favoriti za naslov prvaka so Milwaukee Bucks (43 %), za njimi so se zvrstili Golden State Warriors (25 %), Boston Celtics (21 %) in LA Clippers (11 %).

Za najboljšega igralca izven lige NBA je večina izbrala francoskega čudežnega dečka Victorja Wembanyamo, sledita mu Nikola Mirotić in Vasilije Micić.

Burni odzivi Bajni zaslužek maskote v NBA

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.