Kdo bodo naj športniki leta?

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Peter Kauzer Foto: Žurnal24 null Foto: Reuters jani brajkovič Foto: Žurnal24 Anže Kopitar je v lanski sezoni na 82 tekmah zbral 81 točk, letos pa na 75 tekma Foto: Žurnal24 draksic_si_2_sta Foto: Žurnal24 Klemen Bauer Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Lakovič je tokrat dosegel tri točke. (Foto: EPA) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Čeprav ni letel kot metuljček, je bil Mitja Petkovšek v kvalifikacijah prvi. (Fo Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Tega Gregorin Foto: Reuters Anja Klinar Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Po Žolnirjevi in Velenškovi je bronasto kolajno dobila še Polavderjeva. (Foto: R Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Petra Majdič je prvo etapo peklenske novoletne turneje končala na osmem mestu. ( Foto: Žurnal24 Navijači na tekmi Slovenija - Gruzija v Kopru Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Društvo športnih novinarjev Slovenije bo nocoj izbralo športnike leta v moški, ženski in ekipni konkurenci. V vpogled vam dajemo kandidate, ki se potegujejo za laskavi naslov.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.