Kdo je spustil prdec?

Rezervni nogometaši Liverpoola so v prvem kolu Premier League med gostovanjem pri WBA preživljali pravo dramo. Medtem ko so njihovi soigralci izgubljali na terenu, so bili rezervisti v nekoliko drugačnih težavah.
Oglej si celoten članek

Liverpool je tudi v letošnjo sezono krenil z velikimi načrti, a že po prvi tekmi je jasno, da se klubu iz Anfielda ne obeta nič dobrega. Redsi so na gostovanju pri WBA kapitulirali z 0:3. Že po prvem zadetku pa se je na klopi Liverpoola odvijala prava "drama".

Neznani storilec je namreč sodeč po dogajanju spustil prdec, ki je povzročil pravo paniko. Prvi si je trenirko čez nos povesil napadalec Andy Carroll, nato pa sta mu sledila še John Shelvey in Charlie Adam, medtem ko so Jamie Carragher, Joe Cole, Jordan Henderson in Bradley Jones očitno bolj odporni na neprijetne vonjave.

Dogodek seveda ni bil niti najmanj smešen strategu Liverpoola Brendanu Rodgersu, ki je svojo pot na klopi slovitega kluba začel zelo slabo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:07 21. Avgust 2012.

    ** Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja. Uredništvo zurnal24.si **

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.