Kdo poje pred tekmo?

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Valter Birsa Slovenija Foto: Žurnal24 Zlatko Dedič v Južnoafriški republiki za zdaj nima težav. (Foto: Gregor Katič) Foto: Žurnal24 Mišo Brečko Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Gregor Katič Andraž Kirm je v drugem kolu po koncu premora zadel za Wislo. (Foto: Gregor Kati Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Gregor Katič Bo Milivoje Novaković svojo izjemno strelsko formo nadaljeval tudi v JAR? (Foto: Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Vas zanima, kateri izmed naših nogometnih reprezentantov pred tekmo zapojejo slovensko državno himno? Prav to smo preverjali na zadnjih nekaj srečanjih naše reprezentance.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.