Kdo pravi, da Dončić nima odriva?

Foto: Print Screen dončić zabijanje
Luka Dončić je ob porazu proti Phoenix Suns navdušil z zabijanjem.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Dallas Mavericks so morali na gostovanju pri Phoenix Suns priznati premoč najslabši ekipi v severnoameriški ligi NBA. Varovanci nekdanjega slovenskega selektorja Igorja Kokoškova so na domačem igrišču slavili z 99:89.

Nov mejnik Zgodovinski trenutek za Dončićev Dallas in ligo NBA

Dončić je na parketu preživel 31 minut in dosegel 13 točk, pet skokov in šest podaj. Zadel je šest od 12 metov iz igre (50%) in enega od petih poskusov za tri točke (20%). Izgubil je štiri žoge in zgrešil oba prosta meta.

Slovenec se je v tretji četrtini izkazal z zabijanjem po ukradeni žogi, s čimer je zaostanek Dallasa znižal na vsega tri točke. Njegova poteza je navdušila tudi lastnika kluba Marka Cubana, ki je zabijanje pospremil z aplavzom.

Negotovost Wade o Dragiću: "To je totalna beda"

Zabijanje od 2:46:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.