Kdo skače bolje od Gregoryja?

Foto: Žurnal24 V videu pa si oglejte očitno že od nekdaj sila poskočnega Kennyja Gregoryja ozir Foto: Žurnal24 Vlado Ilievski Foto: Žurnal24 Kevinn Pinkney Foto: Žurnal24 Maccabi je v ligi že nastopal v sezoni 2002/03, ko je v finalu zaključnega turni Foto: Žurnal24 Barcelona : Maccabi 81:71 Foto: Žurnal24 Union Olimpija - Hemofarm 104:62 Foto: Žurnal24 Juan Carlos Navarro in Georgi Šarmadini, Sermadini Foto: Boštjan Tacol Kenny Gregory Foto: Žurnal24 Giorgi Šermadini, Sermadini Foto: Žurnal24 Vlado Ilievski in Kenny Gregory Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Union Olimpija pri Maccabiju v 3. kolu Top 16 Evrolige ni favorit, vendar vam v galeriji predstavljamo nekaj dejstev in zanimivosti, zaradi katerih so lahko zmaji pogumni. V videu: študentska zabijanja Gregoryja.
Oglej si celoten članek

Ste spregledali? Kaj pred tekmo Uniona Olimpije v Tel Avivu, ki se začne ob 20:00, pravi Jure Zdovc? Kaj pa Sašo Ožbolt?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.