Kek: "Bunker bi bil samomor"

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nogometaši Rijeke bodo na gostovanju v Stuttgartu branili gol prednosti s prve tekme (2:1) zadnjega kola kvalifikacij za uvrstitev v Evropsko ligo.
Oglej si celoten članek

Trener Rijeke Matjaž Kek se zaveda, da ob "polčasu" vodijo z 2:1 in, da bodo Nemci, ki so ostali brez glavnega trenerja, od prve minute vse moči usmerili v napad.

"Vodimo z 2:1, a v Stuttgart ne grem ona izlet. Imamo aktivni rezultat. Naša taktika ne bo bunker. Če se bomo zaprli bo to pomeni samomor. Prepričan sem, da lahko na tej tekmi nekaj naredimo tudi v napadu," pred tekmo, pravi Kek, ki dodaja, da se ne bodo ustrašili vzdušja na Mercedes Benz Areni s 60 tisoč sedeži. "Zakaj bi se jih bali. Že na prvi tekmi smo pokazali, da znamo zabiti gol tudi Stuttgaru. Bolj pomembna kot sam rezultat bo igra. Naj fantje tečejo in se borijo. Že s tem bom zadovoljen," še pravi nekdanji slovenski selektor.

Rijeko bo na 750 kilometrov oddaljenem gostovanju spremljalo okoli 2.500 navijačev, ki še vedno upajo na uvrstitev v Evropsko ligo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.