Kek: "Imam dober občutek"

Foto: Žurnal24 Selektor Matjaž Kek ima po prvih treningih zelo dober občutek. (Foto: MC/NZS.SI)
Matjaž Kek je v Johannesburgu prvič stopil pred medije. "Tega ne morem izmeriti. Imam pa dober občutek," je odgovoril na vprašanje, ali je trenutna duševna pripravljenost podobna kot na tekmi z Rusijo.
Oglej si celoten članek

"Manjkalo je koncentracije"
"Zaradi vseh dejavnosti nam je manjkalo koncentracije. Zdaj je bolje. Fantje so na treningih sproščeni in uživajo. Za zdaj ogromno pozornosti namenjamo tudi aklimatizaciji in regeneraciji," je zatrdil selektor Matjaž Kek, ki je med torkovo vadbo pogrešal le Jasmina Handanoviča. Našega rezervnega vratarja so zdelale prebavne motnje.

Ker se je sodnik Pablo Pozos Quinteros poškodoval, bo nedeljsko tekmo Slovenije in Alžirije sodila naslednja sodniška trojka: Carlos Alberto Batres, Leonel Leal in Carlos Pastrana.

Cesar za mehka igrišča
"Vtisi so fenomenalni. Treningi so bili sicer še pod vplivom lažje utrujenosti. Morda pogrešam le malo mehkejša igrišča," je dejal steber slovenske obrambe Boštjan Cesar.

Kirm ne čuti razlike
Veliko je bilo govora tudi o nadmorski višini v Johannesburgu, Andraž Kirm pa je zagotovil, da ta ne predstavlja težav. "Praktično ne čutim razlike. Morda zato, ker smo bili podobno visoko že na pripravah v Brunicu. Noge so sicer še nekoliko težke zaradi naporne poti, a bomo to kmalu pustili za seboj," je povedal hitri vezist.

"To je nekaj novega"
Za nas nepredstavljivi varnosti ukrepi v JAR naših pri vadbi ne ovirajo. "Za vse nas je to nekaj novega, take varnosti nismo vajeni," je dodal Kirm in sklenil: "Prepričan sem, da bodo organizatorji za to brezhibno poskrbeli."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.