Kek odhaja kot najuspešnejši vseh časov

Foto: Saša Despot Selektor Matjaž Kek napoveduje odprto igro. Foto: SPS Matjaž Kek ima še dober mesec časa za razmišljanje. Tekma s Češko bo na sporedu Foto: Fotosi Matjaž Kek bo kot kaže na desno stran obrambne vrste postavil Aleša Mejača. Foto: SPS Matjaž Kek med uvodnim srečanjem s sedmo silo ob začetku "operacije Bolgarija". Foto: Saša Despot Selektor Matjaž Kek in predsednik NZS Rudi Zavrl Foto: Saša Despot Matjaž Kek se bo s svojimi varovanci pomeril z Bosno in Hercegovino. Foto: Fotosi Matjaž Kek bo seznam igralcev razkril 24. februarja. (Foto: Fotosi.si) Foto: Saša Despot Matjaž Kek bo z igralci v Rusijo odpotoval v četrtek. FOTO: Saša Despot Foto: www.alesfevzer.com Selektor Matjaž Kek ima z bazo v Hyde Parku za zdaj več sreče kot njegov nasprot Foto: www.alesfevzer.com Matjaž Kek in njegovi izbranci so v sredo opravljali sponzorske obveznosti. (Fot Foto: Anže Petkovšek Matjaž Kek je po prvih dveh tekmah v kvalifikacijah za SP zadovoljen, a ne evfor Foto: Gregor Katič zbor slovenska nogometna reprezentanca 1. marec 2010 Matjaž Kek Foto: Reuters Kek je bil navdušen tudi nad predstavo mlajših reprezentantov. (Foto: Reuters) Foto: EPA Matjaž Matjaz Kek Foto: EPA Matjaz Kek Matjaž Milan Miklavič Miklavic Nihad Pejkovic Pejkovič Pejković klop Foto: EPA Fabio Capello Matjaž Matjaz Kek Foto: Benjamin Kovač trening stožice slovenija pred belgija 2011 Foto: Boštjan Tacol Matjaž Kek in slovenski reprezentanti se z nasmehom in – še pomembneje – tremi t Foto: Nik Rovan Matjaz Kek Foto: Boštjan Tacol Matjez Kek Foto: Barbara Milavec Selektor Matjaž Kek je takole nadziral enega izmed treningov na Bonifiki. (Foto: Foto: Nik Rovan Dare Vrsic in Matjaz Kek Foto: Boštjan Tacol Kek Foto: Saša Despot Matjaž Kek Foto: Saša Despot italija slovenija firence kek cesar Foto: Saša Despot italija slovenija firence kek Foto: Reuters slovenija srbija reprezentanca kek
Matjaž Kek se z mesta selektorja slovenske nogometne reprezentance poslavlja kot najuspešnejši trener v zgodovini. Od leta 2007, ko je zamenjal Branka Oblaka, je nanizal 20 zmag, devet remijev in 20 porazov, pod njegovim vodstvom pa se je reprezentanca drugič po letu 2002 uvrstila na svetovno prvenstvo. Nekaj Kekovih najslavnejših trenutkov podoživite v galeriji.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.