Kek se mu ni mogel upreti

Foto: Saša Despot Rene Krhin bi lahko iz Interja odšel k Laziu. (Foto: Saša Despot)
Reneju Krhinu, vezistu milanskega Interja, se v teh dneh dogajajo same lepe stvari. Dobil je vpoklic med člane, med vikendom pa bo milanski derbi spremljal iz prve vrste. Dobesedno.
Oglej si celoten članek
 
 

Cambiasso je poškodovan, kar pomeni, da je na klopi eno mesto prosto. Med 21 igralci bom, če tudi na klopi, pa bomo še videli.

Rene Krhin pred derbijem z AC Milanom

 
Mladeniča iz Jakobskega Dola je selektor Matjaž Kek premierno vpoklical v reprezentanco za tekmi z Anglijo in Poljsko.

“Že od nekdaj sem sanjal, da bi igral za reprezentanco. S selektorjem se tokrat sicer nisva slišala, mi je pa dal že pred nekaj meseci vedeti, da me bo poklical,” je iz Milana sporočil Krhin, ki je iz kadetske neposredno skočil v člansko reprezentanco. V izbrani vrsti do 19 let je bil kapetan in se je z vrstniki tudi uvrstil na evropsko prvenstvo v Ukrajini, a je namesto na evropski vzhod poletel v ZDA, kjer je opravil priprave z Interjem.

Pred 82 tisoč navijači
“Vesel sem, da je to mimo in tega ne bi rad več pogreval. To je bila ena od težjih odločitev v mojem življenju. Zaradi tega sem ogromno pretrpel in se s tem zelo obremenjeval,” pravi Rene, ki je bil zelo zadovoljen z opravljenim v Ameriki: "Kar sem si zadal, sem uresnićil," pravi. "Trener je videl, da lahko računa name. Doživetje je bilo super. Igrati pred 82 tisoč ljudmi proti Chelseaju je bilo nekaj neverjetnega.”

Debi na derbiju?
V soboto je na sporedu veliki milanski derbi, Krhin pa bi bil lahko na klopi. “Cambiasso je poškodovan, kar pomeni, da je na klopi eno mesto prosto. Med 21 igralci bom, če tudi na klopi, pa bomo še videli,” pravi mladi Štajerec, ki se je v ZDA veliko družil s srbskim zvezdnikom Dejanom Stankovićem. O veliki poletni okrepitvi, Kameruncu Samuelu Eto’oju, pa pravi: “Je zelo prijetnega značaja. Tudi z mlajšimi igralci se pogovarja in vedno pozdravi.” Vsakdan z Eto’ojem je realnost za Reneja.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.