Kek: "Težko bi vodil tekmo proti Sloveniji"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Z Matjažem Kekom se o vodenju albanske nogometne reprezentance nihče ni uradno pogovarjal, nam je zatrdil. Dodal je, da bi trenutno težko vodil katerokoli ekipo proti Sloveniji.
Oglej si celoten članek

"O tem ne bi karkoli polemiziral. Moja izjava je, da se uradno nihče ni oglasil pri meni. V tem trenutku si težko predstavljam, da bi v tako kratkem času vodil ekipo, ki bi igrala tekmo proti Sloveniji. To je vse, kar imam za povedati," je bil ob našem klicu nadvse jedrnat nekdanji selektor Matjaž Kek.

Bolj zgovoren je bil pred tem nogometni zastopnik Ilir Silo, ki je med drugim za zurnal24.si povedal, da je vez med albansko nogometno zvezo in Kekom, ki naj bi mu dejal, da je zainteresiran za vodenje Albanije. "Dejal sem, on je čist, super, delaven, pravi za selektorsko delo. Zadnjih stvari z odnosi v reprezentanci nisem potenciral. Nikakor. To se zgodi. V vsaki ekipi so zadovoljni in nezadovoljni. V naslednjih dneh nas čaka še kakšen razgovor s predsednikom (Armando Duka, op. a.). Podpredsednik bi ga takoj vzel, odločal pa bo predsednik," nam je zaupal Silo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.