Kek: ''V igri ne zmagujejo vedno favoriti''

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Trener Rijeke Matjaž Kek je prepričan, da se hrvaški prvoligaš lahko uvrsti v skupinski del Evropske lige.
Oglej si celoten članek

Nekdanji slovenski selektor Matjaž Kek pričakuje, da se bo Rijeki uspelo prebiti v skupinski del Evropske lige. Kekovi varovanci so v tretjem krogu kvalifikacij izločili slovaško Žilino, ki je bila krog prej usodna za ljubljansko Olimpijo

''V dveh tekmah smo si zaslužili napredovanje. Bili smo boljši. Povratna tekma je bila po pričakovanjih zelo težka in dramatična,'' je po koncu povratnega srečanja, ki se je končal z rezultatom 1:1, dejal Kek.

''Nikogar ne bom izpostavljal, vsi so me navdušili. Ponosen sem na svoje igralce. To je velik uspeh in korak naprej za Rijeko. Pred letom in pol je bil klub v velikih težavah, sedaj pa se nahajamo na pragu uvrstitve v Evropsko ligo,'' je povedal 51-letnik in dodal: ''Vseeno mi je, koga izžrebamo. Seveda potihem upamo na uvrstitev v skupinski del Evropske lige.''

Ples kroglic določil Stuttgart

Rijeka na žrebu, ki je v petek potekal v Lyonu, ni imela sreče, saj se bo za preboj v Evropo pomerili z nemškim Stuttgartom. ''Vesel sem, da na Kantrido prihaja vrhunska ekipa. To bo zagotovo še en nogometni praznik. Znano je, da je nogomet igra in v igri ne zmagujejo vedno favoriti,'' je optimistično napovedal Kek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.