Kek zabil zadnji žebelj v njegovo krsto

Foto: EPA
Foto: EPA
Zlatko Kranjčar je po nedeljskem porazu Dinama na gostovanju pri Rijeki (2:5), tretjem zaporednem porazu, odstopil s trenerskega mesta pri zagrebškem prvoligašu.
Oglej si celoten članek

"To nima nobene zveze z upravo kluba, to je moja odločitev. Napovedal sem, da se bom umaknil, če ne bom zadovoljen in srečen," je povedal eden največjih nekdanjih zvezdnikov kluba.

Foto: EPA zlatko kranjčar Kot poroča hrvaška tiskovna agencija Hina, Kranjčar priznava, da je pritisk v Dinamu velik, ta pa se je še stopnjeval po tem, ko je Dinamo prejšnji konec tedna izgubil doma z Osijekom (0:1) ter po več kot šestih letih prvič izgubil na Maksimiru, v sredo pa je Dinamo v Ligi prvakov gostoval v Lyonu in izgubil z 0:3.

Kranjčar je na klop Dinama sedel julija in to že tretjič. Tokrat je bil trener le dva meseca in pol. Pred tem je klub vodil med leti 1994 in 1996 ter tudi leta 1998. Vmes je bil tudi trener Zagreba, s katerim je leta 2002 osvojil prvenstvo, med leti 2004 in 2006 pa je bil tudi selektor hrvaške izbrane vrste, ki jo je vodil tudi na SP 2006 v Nemčiji.

Na Hrvaškem na lestvici po devetih odigranih krogih vodi Rijeka, ki jo vodi nekdanji slovenski selektor Matjaž Kek, točko zaostaja Osijek, Dinamo na tretjem mestu pa že štiri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.