Kek zaradi pandemije ostal brez napadalca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenija bo v Ligi narodov 3. septembra igrala proti Grčiji, tri dni kasneje pa proti Moldaviji.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometaš Tim Matavž zaradi poslabšanja epidemiološke slike v Združenih arabskih emiratih ne bo mogel pripotovati v Slovenijo, da bi se udeležil zbora reprezentance, je sporočila Nogometna zveza Slovenije.

Matavž je letos postal novi član Al-Wahde, pred tem je igral za nizozemski Vitesse. V petek se je znašel na seznamu selektorja Matjaža Keka za tekmi lige narodov proti Grčiji in Moldaviji.

Toda poslabšanje epidemiološkega stanja v državi, kjer si služi kruh, ga bo stalo nastopa za slovensko reprezentanco. Kek bo lahko vpoklical menjavo za visokoraslega napadalca iz Šempetra pri Gorici, ki je doslej v dresu Slovenije zbral 36 nastopov in dosegel deset golov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.