Keka ni med najboljšimi trenerji

Foto: EPA grčija hrvaška bilić Foto: Žurnal24 Bo Trapattoni vodil Irce? Foto: EPA Farias Foto: Žurnal24 Danski selektor Morten Olsen. Foto: Žurnal24 Fabio Capello Anglija Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Bert van Marwijk bo novi selektor Nizozemske reprezentance. Foto: Reuters Joachim Low Loew Löw selektor veselje gol zadetek proslava proslavljanje Foto: Žurnal24 Casillas in del Bosque Foto: EPA Tabarez
Inštitut za nogometno zgodovino in statistiko (IFFHS) iz Kölna je objavil lestvico najboljših nogometnih selektorjev v letu 2011. Matjaž Kek se ni uvrstil na seznam, na vrhu katerega je urugvajski selektor Óscar Wáshington Tabárez. Lestvico najboljših reprezentančnih trenerjev najdete v fotogaleriji.
Oglej si celoten članek




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:29 2. Januar 2012.

    močno dvomim, da je Kek od Ačimovića kej pametnega zvedu...

  • 14:48 2. Januar 2012.

    ...da dobi trener tako titolo, mora imet tudi igralce, zvezo...Kek je naredu več kot preveč!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.