Keka rešila velika napaka, njegov kolega nad sodnike

Matjaž Kek.
Matjaž Kek.
Slovenski trener na klopi hrvaških prvakov se je v sredo zvečer veselil napredovanja v play-off Lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Rijeka je po gostujočem remiju 1:1 proti Salzburgu v sredo zvečer na domači Rujevici zadržala izid 0:0 in se prebila v 4. predkrog Lige prvakov, kjer je eden od njenih možnih tekmecev tudi Maribor.

Pri zgodovinskem uspehu, Rijeka namreč še nikoli ni bila v tej fazi elitnega tekmovanja, pa so ji pomagali tudi turški sodniki na čelu s Hüseyinom Göçekom.

Žreb v petek To so možni tekmeci Maribora za vstop med elito

V drugem polčasu (točneje v 54. minuti) so namreč Avstrijci dosegli povsem regularen gol, ki bi jim v boju za napredovanje pomenil ogromno, toda zadetek je bil nerazumljivo razveljavljen zaradi prepovedanega položaja. 

Stranski sodnik je spregledal, da je eden od reških branilcev ležal praktično na golavt liniji in s tem dajal regularnost situaciji. Ob ogledu priloženega posnetka (od 3:50 naprej) vam bo jasno, da so se imeli gostje nad čim pritoževati.

Trener ekipe s Solnograškega Marco Rose je bil po srečanju tako razburjen, da je želel na silo vstopiti v sodniško garderobo, a so ga še pravočasno ustavili varnostniki, poroča goal.com.

Foto: EPA Marco Rose

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:54 3. Avgust 2017.

    Prva razveljavitev popolnoma pravilna , ofsjd pol metra. Druga razveljavitev : Igralec Rijeke ki je ležal oz. bil v golavtu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.