Keka so si zaželeli Arabci

Foto: Žurnal24 main Selektor Matjaž Kek je opozoril na utrujenost, ki se je naselila v igro mnogih r
Namigov, da naj bi dobil bogato ponudbo enega od boljših arabskih prvoligašev, slovenski selektor Matjaž Kek za zurnal24.si ni želel komentirati. Prav tako (še) molčijo na Nogometni zvezi Slovenije.
Oglej si celoten članek

Slovenski selektor Matjaž Kek naj bi dobil ponudbo iz Savdske Arabije, natančneje kluba Al Ittihad, poroča pozarreport.si. "Ničesar nimam za komentirati, na dopustu sem," nam je v telefonsko slušalko dejal selektor, ki naj bi mu Arabci ponujali dveletno sodelovanje ter ga pod svoje okrilje privabili z 2,8 milijona dolarji.

"Ne, o tem ne vemo nič in tudi ne bomo nič komentirali, dokler ne bo znanega kaj več," pa nam je dejal predstavnik Kekovih zdajšnjih delodajalcev, generalni sekretar Nogometne zveze Slovenije Aleš Zavrl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.