Kekov glas odmeva po Kranjski Gori

Foto: Katarina Ponjavić
Foto: Katarina Ponjavić
Nogometaši Rijeke nadaljujejo s pripravami v Kranjski gori, danes pa se bodo na Gorenjskem pomerili proti novomeški Krki.
Oglej si celoten članek

"Hitreje! Ne zadržujte žoge! Želim igro s čim manj dotiki!" Takšni in podobni ukazi iz ust Matjaža Keka odmevajo v teh dneh v športnem centru Ruteč v Kranjski Gori, kjer se na pripravah na novo sezono potijo nogometaši Rijeke. Nekdanji slovenski selektor vseskozi pozorno spremlja poteze svojih varovancev, ki so ob napakah deležni glasnih očitkov, zato je njihova osredotočenost razumljivo na zelo visokem nivoju.

Keku pri delu poleg ostalih pomočnikov pomaga tudi Matjaž Florjančič, danes popoldne pa je pred Miralom Samardžićem, Romanom Bezjakom in soigralci nov test pripravljanosti, saj jih v Kranjski Gori čaka pripravljalni obračun proti Novomeščanom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.