Kekov goleador za 10 milijonov na Otok?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V hrvaški športni javnosti je završala novica, da naj bi član angleške Premier League Leicester City hrvaškemu prvoligašu Rijeki ponudil 10 milijonov evrov za odličnega napadalca Andreja Kramarića.
Oglej si celoten članek

Po poročanju reškega Novega lista je športni direktor Leicester Cityja Terry Robinson pripotoval na Reko v družbi uglednega hrvaškega menedžerja Predraga Račkega. Omenjeni dvojec naj bi športnemu direktorju Rijeke Srećku Juričiću ponudil okroglih 10 milijonov evrov za 23-letnega Andreja Kramarića, ki v letošnjem letu s spektakularnimi zadetki navdušuje tako na hrvaških kot na evropskih zelenicah, trener Matjaž Kek pa o njem govori le v superlativih.

Ponudbo poslal tudi Juventus

Pred tedni so hrvaški mediji poročali, da naj bi se za hrvaškega reprezentanta zanimal tudi Juventus, ki naj bi klubu ponudil pet milijonov evrov odškodnine, igralcu pa zagotovil okrog milijona in pol evrov letne plače. Kramarićev oče, ki skrbi za pogajanja z zainteresiranimi klubi, naj bi od Angležev zahteval še pol milijona evrov več.

Mariborčani zamudili priložnost

Kramarić, ki je bil po neuspešni avanturi pri zagrebškem Dinamu konec leta 2011 blizu prestopu v Ljudski vrt, je pred časom že izjavil, da bi z veseljem zaigral za Juventus. Sedaj se je znašel na radarju angleških klubov, med katerimi naj bi ponudbo pripravljal tudi Chelsea.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.