Kelly junak večera

Hokejisti so v ligi NHL ponoči odigrali pet tekem. Nesporni junak večera je bil hokejist Ottawe Chris Kelly, ki je pri zmagi Ottawe pri ekipi New York Rangers s 3:1 dosegel vse tri gole.
Oglej si celoten članek

Chris Kelly je najprej v drugem delu z igralcem manj poskrbel za vodstvo Ottawe, v končnici pa je zadel še prazen gol domače ekipe NY Rangers.

Doma je izgubila tudi druga ekipa iz New Yorka, Islanders, ki jo je s 3:2 ugnala Philadelphia. Odločilni gol je dobrih pet minut pred koncem dosegel Daniel Briere. Izid je bil nekako pričakovan, saj je Philadelphia dobila vse tri letošnje obračune, skupaj pa kar 21 od zadnjih 23 dvobojev, čeprav so bili gostitelji tokrat na pragu uspeha, ko so v zadnjem delu še vodili z 2:1.

Chicago je s 4:2, dva gola je dosegel Dave Bolland, odpravil Calgary. To pa je tudi lepa napoved za Anžeta Kopitarja in njegov Los Angeles, saj bo prav Calgary v četrtek naslednji nasprotnik kraljev, ki so bili tokrat prosti.

Anaheim je doma izgubil proti Phoenixu z 0:3, junak tekme pa je bil nekdanji vratar Anaheima Ilija Brizgalov, ki je ubranil vseh 39 strelov na svoj gol. Večer gostujočih ekipo pa je zaokrožil Vancouver z zmago s 3:2 v St. Louisu. Gol za zmago je dobrih šest minut pred koncem dosegel Alexander Steen, ki je pred tem vpisal tudi podajo.

Liga NHL
N. Y. Islanders : Philadelphia Flyers 2:3
N. Y. Rangers : Ottawa Senators 1:3
Chicago Blackhawks
: Calgary Flames 4:2
Anaheim Ducks : Phoenix Coyotes 0:3
Vancouver Canucks : St. Louis Blues 2:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.