Kelti s preobratom zlomili Čarovnike

Foto: Profimedia
V najmočnejši košarkarski ligi na svetu so v noči na petek odigrali šest tekem.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Boston Celtics, vodilne ekipe vzhodne konference, so tokrat gostovali v Washingtonu. Šele podaljšek je odločil zmagovalca obračuna proti Wizards; s 110:104 so se zmage, s katero so zadržali prvo mesto na vzhodu, veselili Kelti.

Kyrie Irving je 13 od svojih skupno 28 točk dosegel v zadnji četrtini in podaljšku, in pomagal Keltom, ki so zadnjo tekmo proti Torontu izgubili, do zmage. Ob polčasu so še zaostajali, v zadnji četrtini pa so prišli do desetih točk naskoka. A kljub temu se je tekma prevesila v podaljšek. Jaylen Brown je za Boston pet od svojih skupno 18 točk dosegel v podaljšani igri, ko so Kelti nadigrali Čarovnike z 12:6.

"Mislim, da smo opravili dobro delo," je po tekmi dejal trener Bostona Brad Stevens.

Tržnica Wade spet v Miamiju, Thomas v LA

Goran Dragić je bil s svojo ekipo Miami Heat tokrat prost. Naslednja tekma ga čaka že danes ponoči po srednjeevropskem času, ko bo na Floridi s soigralci gostil Milwaukee Bucks.

NBA, izidi:

Orlando Magic - Atlanta Hawks 100:98
Toronto Raptors - New York Knicks 113:88
Washington Wizards - Boston Celtics 104:110*
Portland Trail Blazers - Charlotte Hornets 109:103*
Los Angeles Lakers - Oklahoma City Thunder 106:81
Golden State Warriors - Dallas Mavericks 121:103

* - po podaljšku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.