Kerr ''naveličan'' lahkih zmag

Foto: EPA
Foto: EPA
Golden State Warriors so na tekmah letošnje sezone lige NBA povozili marsikatero ekipo, nekaj več težav pa jim je povzročala Oklahoma City Thunder.
Oglej si celoten članek

Oklahoma se je na čelu s Kevinom Durantom, ki je dosegel 40 točk, in Russellom Westbrookom, ki jih je dodal 27, dobro upirala favoriziranim Bojevnikom, a presenečenja ni uspela uprizoriti.

Branilci naslova so na 50. tekmi letošnje sezone zabeležili 46. zmago in ostajajo pri štirih porazih. 
Čeprav so Bojevniki vseskozi nadzorovali potek obračuna, pa so morali v zaključku zavihati rokave, saj je bil štiri minute pred koncem rezultat poravnan na 104:104. 

Napeta končnica pa je razveselila trenerja Steva Kerra, ki se je očitno naveličal (pre)lahko dobljenih tekem. ''Skrajni čas, da igramo izenačeno tekmo. To je zabavno,'' je svoje varovance motiviral nekdanji košarkar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.