Kevin Kampl znova v polno

Nemški prvoligaš je gostoval v Luzernu, kjer je na prijateljskem obračunu visoko slavil (1:4)
Oglej si celoten članek

Kevin Kampl je začel v prvi postavi dortmundske Borussie, medtem ko Jona Gorenca Stankoviča tokrat ni bilo med izbranci Thomasa Tüchla. V Luzernu trener BVB ni več vsakega polčasa odigral z različno postavo, kot je bil slučaj na azijski turneji, a slovenski reprezentant je tudi tokrat odigral le 45 minut.

Nemce je v vodstvo v deseti minuti popeljal Marco Reus, Kampl je podvojil prednost BVB v 22. minuti, ko je z glavo zabil po podaji Šindžija Kagawe.  V drugem polčasu sta za "Die Schwarzgelben" zabila še Mats Hummels v 51. in Moritz Leitner v 69. minuti. Častni zadetek za Švicarje je le nekaj sekund kasneje dosegel Frane Čirjak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.